Tips en weetjesAlgemene informatie t.b.v. uw bezoek

  • ** Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden 
  1. ** Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen, aangezien een natte vacht niet handelbaar is.
  2. ** U hoeft de hond niet te wassen voor de behandeling. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt (o.a. ruwharig honden)
  3. **  Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest/ringworm e.d.) wil ik dat graag van tevoren weten. 
  4. * Breng uw hond altijd aan de lijn Breng uw hond nooit met een volle maag. Neem zo kort mogelijk afscheid van uw hond. Hoe langer u uw hond blijft knuffelen, hoe onzekerder hij wordt. 
  5. ** Voor een oude hond is het trimmen nog zwaarder dan voor een jonge gezonde hond. Als u uw hond ophaalt, laat hem eerst lekker uit zorg dat hij even een blokje heeft gelopen, Anders wordt hij stram en stijf. 
  6. ** Laat uw hond A.U.B. niet bij de buren of bij ons plassen of poepen, ik zou graag nog langer goed contact willen houden met mijn buren.

Vlakbij zijn grasvelden- uitlaat plekken genoeg. Voor ongelukjes heb ik in de trimsalon “kakzakjes” voor eenmalig gebruik. Dank u